Nieuws

FC Den Bosch ziet af van vuurwerkshow voorafgaand aan bekerduel met Ajax

FC Den Bosch ziet af van vuurwerkshow voorafgaand aan bekerduel met Ajax

11-01-2023 14:08

De aanwezigen bij het duel tussen FC Den Bosch en Ajax zullen het moeten stellen zonder vuurwerkshow. De Brabantse club heeft de stekker getrokken uit het spektakelstuk in verband met de weersomstandigheden.

Dat maakt FC Den Bosch via de officiële kanalen bekend. Woensdag rolt om 21.00 uur de bal in stadion De Vliert, dat tot het laatste stoeltje uitverkocht is. 'Door de verwachte weersomstandigheden gaat de vuurwerkshow vanavond niet door! Deze zal verplaatst worden naar een andere wedstrijd', aldus de Keuken Kampioen Divisie-laagvlieger in een statement.

Ajax-trainer Alfred Schreuder heeft andere zorgen aan het hoofd. Naar verwachting moeten de Amsterdammers het in Den Bosch doen zonder de zieke Kenneth Taylor, Steven Berghuis, Mohammed Kudus en Steven Bergwijn. Door blessures zullen ook Brian Brobbey, Florian Grillitsch, Youri Regeer en Youri Baas naar alle waarschijnlijkheid het duel missen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!