Transfernieuws

'Komst Weghorst geen zekerheid: Manchester United kijkt naar andere opties'

'Komst Weghorst geen zekerheid: Manchester United kijkt naar andere opties'

10 januari - 17:45
1

Manchester United geeft de hoop op de handtekening van Wout Weghorst nog altijd niet op, meldt Sky Sports. Eventueel worden andere aanvallers overwogen, wanneer de Nederlander niet haalbaar blijkt. Het Britse medium stelt daarnaast dat Celtic-rechtsback Josip Juranovic in beeld is geweest op Old Trafford.

Zoals bekend wil Erik ten Hag dolgraag een centrumspits aan de selectie toevoegen nu Cristiano Ronaldo vertrokken is. Naar verluidt is Wout Weghorst kandidaat nummer één, maar is het onduidelijk of de aanvaller kan worden losgeweekt bij Besiktas. Aan de Turken wordt hij momenteel verhuurd door Burnley.

In The King of Manchester-podcast van VoetbalNieuws wordt de situatie rondom Weghorst tot in detail uitgelegd.

Mocht het onverhoopt toch niet lukken voor United om Weghorst los te weken, dan zal de club volgens Sky Sports uitwijken naar andere opties. Ten Hag was op zoek naar versterking voor de rechterflank in de verdediging, maar de recente prestaties van Aaron Wan-Bissaka hebben de Nederlander aan het twijfelen gebracht.

De Engelsman bleek bij afwezigheid van eerste keuze Diogo Dalot een betrouwbare optie voor de rechtsbackpositie. Sky Sports weet dat zolang Wan-Bissaka op Old Trafford speelt een eventuele overgang van Juranovic naar The Mancunians onrealistisch is.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s