Nieuws

'Toekomst Karsdorp ligt mogelijk in Premier League, Roma voert gesprekken'

'Toekomst Karsdorp ligt mogelijk in Premier League, Roma voert gesprekken'

30-12-2022 13:15
1

Volgens de Italiaanse krant Il Tempo ligt de toekomst van Rick Karsdorp mogelijk in de Premier League. Zijn huidige werkgever AS Roma zou namelijk in gesprek zijn met Fulham.

Het verhaal van de oud-Feyenoorder lijkt dan ook over en uit in de Italiaanse hoofdstad. De rechtsback kreeg woorden met José Mourinho en daarom ook te horen dat hij naar een andere club mag gaan uitkijken. Hij heeft ondertussen opties, waarvan Fulham er dus één schijnt te zijn.

AS Roma zou een bedrag van om en nabij de twaalf miljoen euro willen ontvangen voor Karsdorp, die nog een contract tot medio 2025 heeft. Daarover worden momenteel gesprekken gevoerd. Bij een eventueel vertrek zijn beide partijen nog niet van elkaar af. De Romeinen zouden namelijk een boete van meer dan vijf procent van zijn bruto maandsalaris hebben opgelegd voor zijn afwezigheid op een training.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!