Nieuws

Kompany ontvangt lovende kritieken van clubeigenaar: 'Hij is echt heel speciaal'

Kompany ontvangt lovende kritieken van clubeigenaar: 'Hij is echt heel speciaal'

21-12-2022 21:36

Burnley FC-eigenaar Alan Pace is dolgelukkig met manager Vincent Kompany. De 36-jarige Belg verkaste afgelopen zomer van RSC Anderlecht naar Engeland en boekt geweldige resultaten met de koploper van de Championship.

"Ik ben bijzonder tevreden over de manier van spelen, de punten en de passie die we uitstralen. We geven nooit op. Ik ben zo gelukkig", vertelt Pace op de officiële clubkanalen van Burnley. "De impact van Kompany? Vince heeft in alle geledingen van de club een heel enthousiast en positief leiderschap getoond, waardoor iedereen bij elkaar is gekomen. Hij heeft er een familie van gemaakt", aldus de trotse eigenaar.

Kompany werd in het verleden nog weleens verweten dat hij geen echte 'people manager' zou zijn. Pace is het hier absoluut niet mee eens. "Daar is hij enorm sterk in en ik denk niet dat iemand anders daarin was geslaagd met zoveel nieuwe spelers. Hij is echt heel speciaal en dat is niet omdat we vaak winnen. Als je hem persoonlijk kent, dan merk je dat hij anders en speciaal is."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!