Nieuws

Pulisic verzekert meespelen tegen Oranje: 'Ik ben trots en klaar voor zaterdag!'

Pulisic verzekert meespelen tegen Oranje: 'Ik ben trots en klaar voor zaterdag!'

29-11-2022 23:54
1

Christian Pulisic gaat de wedstrijd tegen het Nederlands elftal halen, kondigde hij aan via zijn Instagram na de wedstrijd tussen de Verenigde Staten en Iran. De maker van het enige doelpunt viel uit met een blessure.

Vlak voor rust was hij daar: Pulisic dook op in de zestien en werkte en goed terug gekopte voorzet van Sergiño Dest tegen de touwen. Dat ging niet zonder slag of stoot, want de Amerikaan met Kroatische roots bleef lang liggen nadat hij in botsing was gekomen met de Iraanse doelman Alireza Beiranvand.

Aanvankelijk leek Pulisic verder te kunnen, aangezien hij enkele minuten later toch nog moeizaam het veld in strompelde. Na de rust bleek alles anders, de aanvaller van Chelsea bleef achter in de kleedkamer en werd vervangen door een andere Premier League-speler: Brenden Aaronson.

Toch lijkt de schade mee te vallen, blijkt door een bericht op zijn Instagram. 'Ik ben zo trots op de ploeg en klaar voor zaterdag, maak je geen zorgen', klinkt het, onder begeleiding van een gebalde vuist. Nederland en de Verenigde Staten spelen aanstaande zaterdag tegen elkaar om 16.00.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie