Nieuws

Nagelsmann reageert op de blessure van Mané: 'Hoop dat het niets ernstigs is'

Nagelsmann reageert op de blessure van Mané: 'Hoop dat het niets ernstigs is'

09-11-2022 06:46

Bayern München heeft de schrik rondom Sadio Mané wat afgezwakt. De aanvaller van Der Rekordmeister verliet dinsdagavond vroegtijdig het veld tegen Werder Bremen (6-1), maar dat lijkt geen invloed te hebben op zijn WK.  

Mané gaf al na twintig minuten het sein om gewisseld te worden. De vedette van Senegal had knieklachten, waardoor hij Leroy Sané zijn plek in liet nemen. Dat zorgde ervoor dat iedereen die Senegal een warm hart toedraagt met ingehouden adem voor de buis zat, maar naar verluidt kunnen die mensen rustig adem halen.

Bayern-trainer Julian Nagelsmann reageerde op het uitvallen van zijn sterspeler. "Hij kreeg een tik tegen de bovenkant van zijn scheenbeen. Dat is altijd onaangenaam", aldus de oefenmeester, die gematigd positief was. "Hij zal misschien wat onderzoeken moeten ondergaan. Ik hoop dat het niets ernstigs is."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!