Breaking news

Neuer doet bizarre onthulling: drie operaties achter de rug wegens huidkanker

Neuer doet bizarre onthulling: drie operaties achter de rug wegens huidkanker

02-11-2022 12:18
1

Manuel Neuer heeft zich al drie keer moeten laten opereren aan huidkanker. De vaste doelman van Bayern München en het Duitse nationale elftal maakte dit woensdagochtend bekend tijdens de lancering van een lijn verzorgingsmiddelen.

Neuer deed deze onthulling op Instagram. De 36-jarige Duitser heeft zich al drie keer moeten laten opereren in zijn gezicht. Om die reden vindt hij het belangrijk om aandacht te vragen voor bescherming tegen de zon. 'Omdat ik altijd buiten train en mijn vrije tijd ook graag doorbreng in de natuur.'

Zijn strijd tegen kanker heeft Neuer aan het denken gezet, waardoor de verzorgingslijn Newkee is geboren. Samen met de Duitse toptennisser Angelique Kerber, die ook een aandoening heeft door blootstelling aan de zon, vraagt hij aandacht voor de lijn. 'We hebben allebei onze eigen historie als het aankomt op huidziektes.'

Neuer staat op dit moment ook nog buitenspel, maar dat komt niet door de huidkanker. De 113-voudig international is momenteel herstellende van een schouderblessure, maar lijkt het WK in Qatar 'gewoon' te kunnen halen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Paedi Protect AG (@paediprotect)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!