Nieuws

Mossou kijkt niet op van vertrek Ihattaren: 'Als ze zich wat meer hadden verdiept'

Mossou kijkt niet op van vertrek Ihattaren: 'Als ze zich wat meer hadden verdiept'

31-10-2022 20:58

Vandaag werd bekend dat Mohammed Ihattaren na 3 januari weer speler af is bij Ajax. De Nederlands Marokkaanse spelmaker keert terug naar Juventus. Volgens Sjoerd Mossou was het 'onvermijdelijk'.

"Ik vind het zo mega triest en dat zullen wel meer mensen vinden, maar ik denk dat ik hem een klein beetje ken", begint Hans Kraay jr. bij het programma VoetbalPraat bij ESPN. "Als je met hem staat na afloop van een wedstrijd dan is het zo’n ongelofelijk lieve jongen. Blijkbaar lukt het niemand."

"Het lukt vooral hem zelf niet", vult Kenneth Perez aan, die wordt bijgevallen door Mossou. "Het was onvermijdelijk. Ajax heeft gewoon een wilde gok genomen en hoopte dat het wat geld zou opleveren", oordeelt de journalist van het journalist, die de 'gok' van de Amsterdammers toch vreemd blijft vinden. "Als ze zich wat meer hadden verdiept in de situatie. Bij PSV hebben de beste mensen met hem gewerkt en Ajax dacht wij flikken dat wel even. Dat is wel een beetje gek."

Ihattaren keert per 3 januari terug naar Turijn. Wat Juventus met hem van plan is, is nog niet bekend. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!