Pochettino weigert steun uit te spreken voor Donnarumma als nummer één

Pochettino weigert steun uit te spreken voor Donnarumma als nummer één

06-12-2021 19:57 Laatste update: 20:56
Champions League 0 Reacties

Paris Saint-Germain-trainer Mauricio Pochettino heeft vooruitgeblikt op de ontmoeting met Club Brugge in de Champions League. Daarnaast besprak hij onder meer de keeperskwestie bij de Parijzenaars en de onrust rondom zijn positie.  

In gesprek met het Franse L'Equipe laat de oefenmeester zijn licht schijnen over de discussie rondom de keepers van PSG. Nadat Keylor Navas afgelopen zaterdag hopeloos in de fout ging tegen RC Lens, werd er volop gespeculeerd over zijn positie. "Het is een andere, nieuwe situatie dan mensen gewend zijn. Wij geloven dat de manier waarop wij met de keepers omgaan het beste is. Het is goed dat beide keepers (Gianluigi Donnarumma en Navas, red.) de kans krijgen om te spelen", reageert de Argentijnse coach.  

Club Brugge noemt de Pochettino een 'agressief team, met veel kwaliteiten'. Over de kansen van PSG hult de coach zich in nevelen. "Deze tegenstander is moeilijk te verslaan. Brugge heeft nog steeds de mogelijkheid om zich te plaatsen voor de Europa League. Voor ons is het een wedstrijd die om verbetering draait." 

Over zijn eigen positie is de coach duidelijk. "Ik voel me goed en ik ben rustig bij PSG. Ik voel de steun van de club. Ik voel me op mijn gemak omdat zowel de clubleiding als ik het proces kent waarin we zijn beland." Met cryptische bewoordingen sluit de coach af. "Wij, te midden van alle stormen, zullen nooit van onze ideeën afdwalen. Omdat we weten dat na een storm goed weer komt. En dan kunnen we ons werk delen met mensen die van de club houden. " 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie