Bruggink: 'Schmidt kandidaat om vacature bij RB Leipzig te vervullen'

Bruggink: 'Schmidt kandidaat om vacature bij RB Leipzig te vervullen'

05-12-2021 11:45 Laatste update: 12:18
Bundesliga 0 Reacties

 Arnold Bruggink en Hans Kraay jr. hebben gereageerd op het ontslag van Jesse Marsch bij RB Leipzig. De twee analisten bespreken twee mogelijke opvolgers.  

"Geen verrassing dat Marsch eruit is gevlogen", reageert Bruggink op het ontslag van de Amerikaan bij RB Leipzig bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN. "De naam van Roger Schmidt valt in Duitsland.  Zijn naam werd ook bij Hertha BSC genoemd voor komend seizoen. En bij Leipzig wordt Erik ten Hag meteen genoemd", weet de voormalig aanvaller van onder meer PSV en Hannover 96 te melden. 

Bruggink vervolgt: "Leipzig is normaal gesproken heel gestructureerd, ook met het aanstellen van trainers. Of iemand die uit Salzburg of New York komt. Dit (de aanstelling van Marsch als trainer, red.) heeft duidelijk verkeerd uitgepakt. Ik snap wel dat die namen voorbijkomen." 

Hans Kraay jr. weet 'zeker te weten dat Ten Hag Leipzig niet gaat doen'. "Ze hebben veel goede spelers, maar ze zullen nooit kampioen worden", refereert de voormalig voetballer aan de suprematie van Bayern München in Duitsland. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie