Nieuws

Huntelaar in Brazilië gespot om mogelijke transfertargets Ajax te bekijken

Huntelaar in Brazilië gespot om mogelijke transfertargets Ajax te bekijken

19-10-2022 18:03

Klaas-Jan Huntelaar was het afgelopen weekend niet aanwezig in Amsterdam voor het duel tussen Ajax en Excelsior, maar bevond zich in Brazilië. De technisch manager van Ajax werd op de tribune gespot tijdens een wedstrijd tussen Bragantino en Santos

De Braziliaanse tak van ESPN bericht onder meer dat Huntelaar twee transfertargets van Ajax aan het bekijken was in het Braziliaanse onderonsje. Het zou gaan om Victor Guimarães van Bragantino en Marcos Leonardo van Santos. Guimarães was als rechtsbuiten al 34 keer trefzeker in 147 wedstrijden en verleende ook dertig assists. Marcos Leonardo komt uit in de spits en was dit seizoen goed voor elf doelpunten in 29 wedstrijden op het hoogste niveau van Brazilië. 

Guimarães gooit hoge ogen bij Bragantino en maakte onlangs zijn debuut in de selectie van het nationale elftal. Coördinator jeugdscouting Michel Doesburg was in het stadion te vinden met Huntelaar. Gerry Hamstra en Huntelaar vormen het technisch beleid bij Ajax. Er klinken echter ook geluiden dat de Amsterdammers Danny Blind tot technisch directeur bestempelen wanneer het WK is afgelopen. Momenteel dient Blind als assistent van bondscoach Louis van Gaal. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!