Nieuws

Slecht nieuws voor Ancelotti: Real Madrid-sterkhouder ontbreekt tijdens El Clásico

Slecht nieuws voor Ancelotti: Real Madrid-sterkhouder ontbreekt tijdens El Clásico

14-10-2022 14:12
0

Thibaut Courtois moet El Clásico noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan, bevestigt Real Madrid via de officiële kanalen. De Belgische doelman kampt met een beenblessure, waardoor er voor hem een streep gaat door het treffen met FC Barcelona.

Voor Carlo Ancelotti is het wegvallen van Courtois een flinke streep door de rekening. Zonder de Rode Duivel tussen de palen bij de Madrilenen, loopt het aantal tegengoals verhoudingsgewijs op: in de laatste vier duels zonder Courtois hield De Koninklijke slechts één keer de nul. Andriy Lunin is de vaste vervanger van de dertigjarige sluitpost.

Aan de andere kant kreeg Ancelotti ook goed nieuws te horen: Antonio Rüdiger is voldoende hersteld van zijn hoofdblessure die de Duitse verdediger opliep in het duel met Shakhtar Donetsk (1-1). Op heroïsche wijze kopte Rüdiger in de slotminuut de gelijkmaker tegen de touwen. Daarbij incasseerde hij een stomp van de Oekraïense keeper, waaraan hij een flinke hoofdwond overhield. Ondanks twintig hechtingen in zijn gezicht, kan de mandekker 'gewoon' in actie komen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie