Nieuws

Letsch onderuit bij Bochum-debuut: 'Leipzig was in alles een klasse beter dan wij'

Letsch onderuit bij Bochum-debuut: 'Leipzig was in alles een klasse beter dan wij'

02-10-2022 16:04

Thomas Letsch heeft geen leuk Bundesliga-debuut achter de rug. De trainer verloor met liefst 4-0 op bezoek bij RB Leipzig.

Letsch maakte vorige week de overstap van Vitesse naar VfL Bochum en begon daarmee aan zijn eerste klus als hoofdtrainer in de Bundesliga. Er ging zo een droom in vervulling voor de trainer die inmiddels twee jaar trainer was van de Arnhemmers. Letsch moest het in zijn eerste duel in de Bundesliga direct opnemen tegen het Leipzig van goede vriend Marco Rose, maar dat werd geen pretje. De laagvlieger verloor met 4-0.

"Leipzig was in alles een klasse beter dan wij", laat de Duitse trainer weten na afloop. "We zijn er niet in geslaagd compact te staan. We hebben alleen maar achter Leipzig aangelopen."

Door de nederlaag blijft Bochum steken op één punt uit acht duels. Daarmee is de ploeg van Letsch de duidelijke hekkensluiter van de Bundesliga.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!