Bochum van Letsch gaat onderuit, Union Berlin verliest eerste competitiewedstrijd

01-10-2022 17:29 Laatste update: 17:41

Thomas Letsch, onlangs overkomen van Vitesse, is er zaterdag niet in geslaagd om zijn avontuur in Duitsland te beginnen met een overwinning. Zijn ploeg VfL Bochum werd met 4-0 verslagen van RB Leipzig. Koploper Union Berlin waar Sheraldo Becker speelt, verloor voor het eerst dit seizoen op bezoek bij Eintracht Frankfurt.

Het was een nederlaag met duidelijke cijfers voor Letsch. Tegen Leipzig werd met 4-0 verloren. Na 23 minuten stond het al 2-0 voor Leipzig. Na 90 minuten was die score verdubbeld naar 4-0. Letsch heeft dus niet kunnen stunten in zijn eerste competitiewedstrijd.

Union Berlin kwam na 12 minuten op een achterstand tegen Frankfurt. Oud PSV'er Mario Götze scoorde de 1-0. Op slag van rust werd het 2-0, wat ook meteen de eindstand betekende. De ploeg van Becker speelde in de laatste minuten tegen tien man, nadat Randal Kolo Muani het veld met een rode kaart moest verlaten. Daar profiteerde de uitploeg echter niet van.