Genk-keeper is kop van Jut voor Van den Brom: 'Hij was genadeloos voor hem'

Genk-keeper is kop van Jut voor Van den Brom: 'Hij was genadeloos voor hem'

John van den Brom staat weer onder druk bij KRC Genk. De Belgen verloren afgelopen zondag met 2-3 van aartsrivaal Club Brugge, dat nota bene een helft lang met een man minder speelde. De Belgische pers schrijft dat de trainer het vervolgens liet donderen in de kleedkamer.

Ignace Van der Brempt kreeg rood aan Brugse zijde en dus leek Genk met een 2-1 voorsprong op zak op weg naar drie belangrijke punten. Toch won Club nog met 2-3 en dat maakte Van den Brom boos. "Ik word hier gewoon moedeloos van", zei hij tegen Het Laatste Nieuws. "Totaal onnodig om die wedstrijd alwéér uit handen te geven. Achterin creëren we zelf onzekerheid door vrije ballen slecht te verwerken."

De Belgische krant denkt dat de Nederlandse oefenmeester, die op een teleurstellende tiende plaats staat met Genk, het heeft over de negentienjarige keeper Maarten Vandevoordt. Hij leidde één van de drie tegengoals in met balverlies en Het Laatste Nieuws schrijft dat hij dat na afloop te horen heeft gekregen van Van den Brom. 'Hij was achteraf in de kleedkamer genadeloos voor de jonge doelman', zo valt er te lezen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie