Transfernieuws

Griezmann siert Spaanse cover: 'Atlético krijgt vraagprijs Barcelona te horen'

Griezmann siert Spaanse cover: 'Atlético krijgt vraagprijs Barcelona te horen'

23 september - 09:33
0

De onderhandelingen over een permanente transfer van Antoine Griezmann van FC Barcelona naar Atlético Madrid zijn in volle gang. Volgens Mundo Deportivo zijn de Blaugranas bereid een bod van 25 miljoen euro te accepteren op de aanvaller.

Het bericht is groot nieuws in Spanje. Griezmann siert de cover van Mundo Deportivo. De constructie tussen Atlético Madrid en FC Barcelona blijft de gemoederen bezighouden. Beide clubs leven in onmin over een clausule in het huurcontract. Volgens de Cataloniërs wordt de verplichte koopoptie op de international automatisch gelicht wanneer hij in meer dan vijftig procent van de wedstrijden in actie komt.

Griezmann

Volgens Atlético steekt de vork anders in de steel: de clausule zou pas in werking treden wanneer Griezmann over de afgelopen twee jaar in meer dan de helft van de duels in actie komt. De verplichte koopoptie van veertig miljoen euro is te gortig voor de Madrileense club. Hierdoor kiest Diego Simeone er niet langer voor om Griezmann vanaf de eerste minuut te laten spelen.

Nu zou er een doorbraak zijn, stelt Mundo Deportivo. Met een transfersom van 25 miljoen euro moeten de problemen tussen beide clubs definitief zijn opgelost. Atlético wil het akkoord vóór 7 januari bezegelen en dat is niet voor niets. Een dag later komt FC Barcelona op bezoek in de Spaanse hoofdstad.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie