Nieuws

'Toptransfer in de maak: Barça denkt aan uit de gratie geraakte speler van Real'

'Toptransfer in de maak: Barça denkt aan uit de gratie geraakte speler van Real'

19-09-2022 14:11 Laatste update: 14:34

FC Barcelona denkt na over een opvallende transfer. De Catalaanse club zou de situatie van Marco Asensio bij Real Madrid nadrukkelijk in de gaten houden. Dat meldt Mundo Deportivo op maandag.

De halve Nederlander in dienst van Real Madrid komt in de hoofdstad tot weinig minuten met Vinícius, Rodrygo en Valverde voor zich. Asensio zit inmiddels in het laatste jaar van zijn contract. En dat maakt hem bijzonder interessant voor Barcelona, dat zijn veelzijdigheid als één van zijn belangrijkste kwaliteiten beschouwt. Als Asensio zijn contract niet verlengt, kan Real Madrid hem nog proberen te verkopen in januari. Anders zal hij in de zomer van 2023 gratis de deur uitgaan. 

De Catalanen zouden de 26-jarige als een volwassen speler zien. Bovendien onderhoudt voorzitter Joan Laporta een speciale band met Asensio's makelaar Jorge Mendes. Of de transfer realiteit wordt, is nog afwachten. Afgelopen zomer werden AC Milan, Arsenal en ook Newcastle United vaak in verband gebracht met de vleugelaanvaller. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!