Raiola praat over toekomst Haaland: Hij houdt wel van Spanje

Raiola praat over toekomst Haaland: "Hij houdt wel van Spanje"

25 november - 18:25 Laatste update: 25 november - 18:25
Bundesliga 0 Reacties

De toekomst van supertalent Erling Braut Haaland blijft nog altijd onzeker. Toen ernaar gevraagd werd, lichtte zijn zaakwaarnemer Mino Raiola donderdag tegenover Deportes Cuatro wel een tipje van de sluier op.

Zaakwaarnemer Raiola was op bezoek in Madrid en werd gevraagd naar de toekomst van de Noor. "Het is nog niet eens Kerstmis, dus dan ga ik de transfermarkt niet bespreken. Dat is nog veel te vroeg", zei de bekende spelersmakelaar.

Wanneer er door de interviewer specifiek naar Spanje wordt gevraagd, geeft Raiola toch een interessant antwoord. "Haaland houdt van Spanje, hij voelt zich er prettig. Dat is zeker. Hij heeft hier natuurlijk ook een huisje. Maar het is nog veel te vroeg om te zeggen waar hij volgend seizoen gaat spelen. Het is niet goed om daar nu al te vaak over te praten", zegt de Nederlander van Italiaanse komaf.

De volledige Europese top lijkt achter Haaland aan te zitten, die aan de lopende band blijft scoren en daarmee record na record verbreekt. De huidige club van Haaland, Borussia Dortmund, wil er naar verluidt alles aan doen om de topspits te behouden. Ze zouden hem hiervoor zelfs een verdubbeling van het salaris willen aanbieden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie