Nieuws

'Herstelproces Wijnaldum komende dagen duidelijk, géén operatie ook optie'

'Herstelproces Wijnaldum komende dagen duidelijk, géén operatie ook optie'

23-08-2022 07:06

Het herstelproces van Georginio Wijnaldum wordt de komende dagen duidelijker. Media berichtten al dat de Nederlander direct onder het mes zou gaan, maar de voetballer en werkgever Paris Saint-Germain horen die geruchten met verbazing aan. 

Wijnaldum maakte onlangs op huurbasis de overstap naar AS Roma, maar ligt nu vanwege een scheenbeenbreuk lange tijd uit de roulatie. Of de voetballer onder het mes zal gaan, is nog niet duidelijk. De verwachting is dat over drie of vier dagen een besluit wordt genomen over het herstelproces van de voetballer. 

Felix Afena-Gyan wordt aangewezen als de schuldige van de blessure, gezien de negentienjarige verdediger op Wijnaldum botste. "Mensen die dit soort dingen schrijven of zeggen, noem ik het vuil van de straat", zegt Mourinho over het feit dat de tiener de schuld krijgt van de nare blessure. "Wij gaan spelen voor Wijnaldum, die alle steun verdient, én voor Afena-Gyan."

Wijnaldum maakte furore bij Liverpool FC en nam daarna het besluit naar PSG te verhuizen. De transfer pakte niet uit zoals gehoopt en Wijnaldum kon zich nooit lange tijd in de basis spelen bij de Parijzenaren. De huuroverstap naar Roma zou uitkomst bieden, maar nu kan de Nederlander alleen hopen op een spoedig herstel. Het WK, waarvoor Wijnaldum vooralsnog niet werd geselecteerd, kan de speler waarschijnlijk ook uit zijn hoofd zetten. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jose Mourinho (@josemourinho)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!