Nieuws

Kieft ergert zich aan 'enfant terrible' bij Oranje: 'Dat ziet er toch niet uit?'

Kieft ergert zich aan 'enfant terrible' bij Oranje: 'Dat ziet er toch niet uit?'

16-11-2021 16:43

Wim Kieft is niet te spreken over het gedrag van Noa Lang. De oud-voetballer annex analist hekelt dat de vleugelspeler ook bij Oranje wil uitstralen dat hij een enfant terrible is.

In de uitzending van Veronica Inside maandagavond werd de invalbeurt van Lang tegen Montenegro (2-2) aangehaald. Los van dat de mannen aan tafel het een zwakke invalbeurt vonden, viel Kieft iets anders op. Waarom heeft die jongen steeds z'n mouwtjes over z'n handen? Kom op man! Dat ziet er toch niet uit?", spreekt de tafelgast zijn ergernis uit.

"Vanaf het begin dat ik die jongen heb zien voetballen, erger ik me daar zo aan", vervolgt de voormalig international. "Enfant terrible, dat wil hij uitstralen. Ik vind het vreselijk om te zien. Hou op man. En er is ook niemand bij Oranje die een keer tegen hem zegt: Zou je dat eens niet doen?"

Lang mocht tegen Montenegro een klein kwartier meedoen, maar kon geen potten breken. Teun Koopmeiners en Ryan Gravenberch maakten eveneens een zwakke indruk. Dinsdagavond is het daarom do or die tegen Noorwegen. Om 20:45 wordt er afgetrapt in De Kuip.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!