Nieuws

Ronaldo kan opmerkelijke transfer maken: 'Of het mogelijk is, moet nog blijken'

Ronaldo kan opmerkelijke transfer maken: 'Of het mogelijk is, moet nog blijken'

05-08-2022 09:18

Cristiano Ronaldo kan een wel heel opmerkelijke carrièremove gaan maken. Het Braziliaanse Corinthians zou graag in zee gaan met de Portugese nummer zeven. Duilio Monteiro Alves, president van de club, heeft de deur wagenwijd open gezet.

De aspiraties van Corinthians zijn niet mis. De club heeft onder meer meer Willian (ex Arsenal en Chelsea) en Paulinho (ex FC Barcelona) in de gelederen. Daar moet de naam van niemand minder dan Ronaldo bij komen. "We hebben grote dromen", aldus Alves in een Youtube-video van Ulisses Cast.

"In het voetbal is alles mogelijk. Het is mijn plicht om mijn best te doen voor Corinthians", vervolgt Alves. "Of het mogelijk is, moet blijken. We hebben nog geen poging gedaan, maar we houden de situatie in de gaten. Stel je voor dat hij (Ronaldo, red.) in Brazilië wil spelen..."

Dat Ronaldo gaat vertrekken bij Manchester United lijkt onvermijdelijk. De superster miste vrijwel de gehele voorbereiding wegens privéredenen. Afgelopen weekend maakte hij zijn rentree voor de Engelse grootmacht. De Portugees speelde een helft mee, waarna hij vroegtijdig Old Trafford verliet.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!