Nieuws

'Celta de Vigo ziet Karlsson als perfecte oplossing voor hoofdpijndossier'

'Celta de Vigo ziet Karlsson als perfecte oplossing voor hoofdpijndossier'

29-07-2022 11:57 Laatste update: 12:01

Celta de Vigo heeft zijn pijlen gericht op Jesper Karlsson, meldt de lokale krant Faro de Vigo. De Zweedse aanvaller van AZ wordt gezien als perfecte oplossing om Santi Mina en Denis Suárez (tijdelijk) te vervangen.

Celta de Vigo heeft te maken met een waar hoofdpijndossier. Mina werd eerder dit jaar opgepakt voor seksueel misbruik. Hij werd veroordeeld tot vier jaar cel, maar het vonnis van de Spaanse rechtbank is nog niet definitief. De Spaanse aanvaller traint op dit moment apart van de groep.

Evenals Mina, traint Suárez ook individueel. Hij is in opspraak gekomen nadat de transfer van de twaalfjarige Bryan Bugarín van Celta de Vigo naar Real Madrid. Suárez is aandeelhouder van het zaakwaarnemersbureau dat de belangen van de talentvolle Spanjaard behartigt. Carlos Mourinõ, voorzitter van Celta, verwijt de Spaanse aanvaller dat hij geld verdient zou hebben aan deze transfer. Nadien zijn de spanningen hoog opgelopen.

Faro de Vigo meldt dat Celta Karlsson als gewenste opvolger ziet voor het tweetal aanvallers. Eerder gaf de Zweed al aan dat hij graag de overstap zou willen maken naar een grote Europese competitie. Naast Karlsson willen de Spanjaarden ook Augustín Marchesín (FC Porto) en Óscar Mingueza (Barcelona) inlijven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!