Nieuws

Pavard mysterieus na komst Mazraoui en De Ligt: 'Weet nog niet of ik blijf'

Pavard mysterieus na komst Mazraoui en De Ligt: 'Weet nog niet of ik blijf'

26-07-2022 15:43
1

Benjamin Pavard gaat Bayern München mogelijk verlaten na de komst van Noussair Mazraoui en Matthijs de Ligt. Trainer Julian Nagelsmann is duidelijk en wil de Fransman het liefst behouden.

Pavard liet zich na de oefenwedstrijd tegen Manchester City (0-1 nederlaag) uit over zijn toekomst in München. "Ik zou het eerlijk gezegd echt nog niet weten of ik vertrek of hier blijf", vertelt de Fransman aan Sport1. De veelzijdige verdediger van Bayern München zag deze zomer Mazraoui en De Ligt als defensieve versterkingen naar de Allianz Arena komen, waardoor de twijfel wellicht is toegeslagen. Ook Dayot Upamecano en Lucas Hernandez zullen moeten vechten voor een plekje in de verdediging.

Nagelsmann is ondanks de geruchten lovend over Pavard, die in 2019 voor 35 miljoen euro de overstap van VFB Stuttgart naar Bayern maakte. "Ik hoop dat Benjamin Pavard bij ons blijft", vertelt de trainer van Bayern op een persconferentie, opgetekend door TZ. "Hij is een fantastische en belangrijke speler die op verschillende posities uit de voeten kan, maar laten we zien wat er gaat gebeuren. Ik hoop in ieder geval dat hij blijft."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!