Transfernieuws

Overmars heeft opnieuw beet en presenteert Argentijn van Boca Juniors

Overmars heeft opnieuw beet en presenteert Argentijn van Boca Juniors

23-07-2022 12:45 Laatste update: 12:46
1

Marc Overmars blijft namens Royal Antwerp FC bijzonder bedrijvig op de transfermarkt. The Great Old maakt via de officiële kanalen bekend de selectie te hebben versterkt met Gaston Ávila.

De linkspoot komt over van de Argentijnse topclub Boca Juniors en heeft een contract voor de komende vijf seizoenen in Antwerpen getekend. Ávila geldt als een multifunctionele speler en kan zowel als verdediger als middenvelder uit dee voeten. In de jeugd was de jeugdinternational eerst actief als aanvallende middenvelder, stond vervolgens op doel en werd uiteindelijk omgeturnd tot verdediger.

Antwerp omschrijft hem op de clubsite als een 'technische, sterke én agressieve' speler, die snel is met de bal aan zijn voeten. Zo scoorde hij in 2019 in zeven wedstrijden vijf keer. Na onder meer Toby Alderweireld en Vincent Janssen is Ávila de volgende aanwinst. Naar verluidt heeft Overmars vijf miljoen euro overgemaakt naar Argentinië.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!