Transfernieuws

'Komst Suárez naar AC Milan niet aan de orde: club richt pijlen op Belg'

'Komst Suárez naar AC Milan niet aan de orde: club richt pijlen op Belg'

13-07-2022 23:57 Laatste update: 14-07-2022 00:01

AC Milan zet vol in op het aanttrekken van Charles de Ketelaere. De eventuele komst van Luis Suárez naar de Italiaanse modestad is niet aan de orde, zo weet Fabrizio Romano.

Al langere tijd wordt de landskampioen van het afgelopen seizoen in verband gebracht met De Ketelaere. De Club Brugge-middenvelder wordt als absolute 'prioriteit' beschouwd bij de bestuurders van de Rossoneri, meldt Romano. De onderhandelingen worden momenteel gevoerd tussen de Belgische topclub en AC Milan.

Suárez werd op zijn beurt eveneens in verband gebracht met een transfer naar de Serie A-club, maar daar is volgens de transfergoeroe geen sprake van. De transfervrije Uruguayaan wordt met tal van bestemmingen in verband gebracht, maar lijkt dus niet naar Milan te gaan.

De Ketelaere zou ook op het verlanglijstje staan van Leeds United, maar de Belg heeft de Premier League-middenmoter een 'nee' verkocht. The Whites zagen met Kalvin Phillips (Manchester City) en Raphinha (FC Barcelona) twee sterkhouders vertrekken. Onder meer Luis Sinisterra werd van Feyenoord overgenomen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!