Transfernieuws

Volgende transfer in aantocht: 'Bayern bereikt persoonlijk akkoord met Laimer'

Volgende transfer in aantocht: 'Bayern bereikt persoonlijk akkoord met Laimer'

06-07-2022 09:49

Bayern München heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Konrad Laimer. De 25-jarige middenvelder van RB Leipzig gaat deze of aankomende zomer een transfer maken naar Der Rekordmeister, weet BILD-journalist Christian Falk.

Laimer heeft Leipzig laten weten dat hij de binnenlandse transfer wil maken naar Bayern. Dat zou deze zomer nog kunnen gebeuren voor een mooie transfersom. Gebeurt het deze zomer niet, dan vertrekt de Oostenrijks-international komend jaar op transfervrije basis naar München.

Laimer volgt zijn voormalig ploeggenoot Marcel Sabitzer, die afgelopen zomer dezelfde overstap maakte. De Oostenrijkers kwamen samen uit voor Die Roten Bulen en zullen binnen afzienbare tijd met elkaar worden verzoend. Daarmee gaat de winnaar van de Bundesliga vrolijk verder met het leegkopen van de Duitse concurrentie.

Met Laimer zou Bayern zijn vierde aanwinst van het seizoen binnenhalen. Eerder werden Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch (beide Ajax) en Sadio Mané (Liverpool) al als topaanwinsten aangetrokken. Ook Matthijs de Ligt moet de overstap maken naar de Allianz Arena.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!