Transfernieuws

BILD: Schmidt staat voor vertrek in Eindhoven, drie Duitse clubs geïnteresseerd

BILD: Schmidt staat voor vertrek in Eindhoven, drie Duitse clubs geïnteresseerd

03-11-2021 14:07

Roger Schmidt staat op het lijstje van drie Bundesliga-clubs, die de oefenmeester graag komende zomer willen losweken bij PSV. Hoewel Schmidt en de Eindhovense club de eerste gesprekken achter de rug hebben, lijkt een langer verblijf van de Duitser in Nederland op losse schroeven te staan, meent BILD.

Het Duitse medium weet te melden dat Eintracht Frankfurt, Hertha BSC en RB Leipzig de huidige PSV-trainer willen overnemen. De drie Bundesliga-clubs bevinden zich allen in een moeilijke fase en volgens BILD komt de naam van Schmidt dan snel bovendrijven. Zijn naam is in elk geval in de bestuurskamers van de drie gegadigde clubs gevallen en volgens de Duitse krant wordt er voor de jaarwisseling een besluit genomen.

BILD spreekt van 'veel aanwijzingen' voor een Schmidt-exit in Eindhoven, al meldt het medium niet welke aanwijzingen dat zijn. PSV liet in oktober weten dolgraag verder te willen met de Duitse trainer. Het balletje ligt bij Schmidt zelf, die onlangs aangaf geen haast achter zijn toekomstplannen te zetten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!