Breaking news

Ajax deelt slecht nieuws: Ramaj rest van seizoen uitgeschakeld door breuk

Ajax deelt slecht nieuws: Ramaj rest van seizoen uitgeschakeld door breuk

5 april - 17:05 Laatste update: 17:09
3

Doelman Diant Ramaj is voorlopig niet inzetbaar voor Ajax. De Duitser liep een elleboogfractoor op tijdens het duel met Go Ahead Eagles, waardoor zijn seizoen zeer waarschijnlijk ten einde is. Dat meldt de club vrijdagmiddag via haar officiële kanalen.

In de blessuretijd van de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-1) kwam Ramaj ongelukkig ten val na een luchtduel met Finn Stokkers. Dat resulteerde in een late tegentreffer én gebroken linkerelleboog voor de 22-jarige doelman, die daarmee vrijwel zeker de rest van het seizoen aan zich voorbij moet laten gaan.

"Ik kwam ongelukkig terecht na een luchtduel", laat Ramaj zelf weten. "Helaas heb ik mijn elleboog gebroken. Ik kan de komende weken zeker niet spelen. Natuurlijk hoop ik nog in actie tee komen, ik ga er alles aan doen, maar het wordt waarschijnlijk moeilijk."

Ramaj, die afgelopen zomer overkwam van Eintracht Frankfurt, heeft sinds zijn komst 31 wedstrijden onder de lat gestaan bij Ajax. Zijn afwezigheid is een flinke tegenvaller voor de Amsterdammers, die nu een nieuwe tijdelijke doelman moeten kiezen. Trainer John van 't Schip kan verder nog beschikken over Gerónimo Rulli, Jay Gorter en Remko Pasveer.