Nieuws

Dit vond Aston Villa-trainer Emery van het gelijkspel tegen Ajax

Dit vond Aston Villa-trainer Emery van het gelijkspel tegen Ajax

8 maart - 08:19

Unai Emery was onder de indruk van Ajax na de wedstrijd tegen zijn Aston Villa. De oefenmeester zag dat zijn ploeg niet het gewenste niveau haalde en de wedstrijd daardoor in een gelijkspel eindigde. Dit is wat de Spanjaard na afloop van het duel te zeggen had. 

Wat zei Emery na de wedstrijd?

"Het was een wedstrijd van een heel hoog niveau", gaf Emery op de persconferentie na afloop van het duel aan. "We beseffen dat het gevoel bestaat dat wij de favoriet zijn om door te gaan. Maar je moet altijd op je hoede zijn voor verrassingen, die zien we vaak genoeg in Europa."

Volgens de oefenmeester hing er een "geweldige atmosfeer" in de Johan Cruijff Arena en lukte het de bezoekers niet om grip op de wedstrijd te krijgen. "Ik wist vooraf dat we met Ajax een lastige tegenstander zouden treffen. We hebben niet voldoende laten zien om aanspraak te maken op een beter resultaat", treurt de Spanjaard. "De strijd is nog volledig open richting volgende week. Wij moeten dan iets anders laten zien dan vanavond. We kennen Ajax nu beter. Op Villa Park zullen we onze fans nodig hebben voor een mooie atmosfeer."

Ook heeft Emery nog lovende woorden over voor enkele Ajacieden. "Jordan Henderson heeft Ajax zeker geholpen. Hij is heel comfortabel aan de bal, wordt steeds sterker en zorgt zo voor rust in het team", prijst Emery de Engelsman. "Ajax heeft een aantal jonge talentvolle spelers. Misschien spelen zij over een paar jaar wel op een hoger niveau."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!