Nieuws

Heel opmerkelijk: dit is hoe een Torino-medewerker AS Roma bespioneerde

Heel opmerkelijk: dit is hoe een Torino-medewerker AS Roma bespioneerde

26 februari - 12:06

Maandagavond staan Torino en AS Roma tegenover elkaar in de Serie A. Om zich zo goed mogelijk op het duel voor te bereiden, besloot de ploeg uit Turijn de Romeinse tegenstander te bespioneren. Dat gebeurde op opmerkelijke wijze.

Hoe bespioneerde Torino tegenstander AS Roma?

Volgens Corriere dello Sport was een van de stafleden van Torino betrapt tijdens het bespioneren van aankomende tegenstander AS Roma. De man, Michele Orecchio, zou dit hebben gedaan vanuit een boom bij het trainingscomplex van de Romeinen. De politie zag hem tijdens een dagelijkse patrouille en hield hem aan.

Dit was niet de eerste keer dat Orecchio is gesnapt tijdens het bespioneren van AS Roma. Ook vorig seizoen was het staflid van Torino aanwezig op het trainingscomplex van Roma om wijzer te worden over de tactiek van de Romeinen. Destijds was het Nuno Santos, assistent van toenmalig trainer José Mourinho, die de man betrapte.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!