Transfernieuws

Na Mikautadze mogelijk nog een vertrek bij Ajax: 'Er is wat beweging rondom hem'

Na Mikautadze mogelijk nog een vertrek bij Ajax: 'Er is wat beweging rondom hem'

19 januari - 08:13

Na de komst van Jordan Henderson en het uitzwaaien van Georges Mikautadze zouden er wel eens meer mutaties plaats kunnen gaan vinden bij Ajax. Volgens Voetbal International is er 'beweging' rondom Carlos Forbs en een niet nader te noemen speler.

Ajax maakte donderdagavond de komst van Henderson wereldkundig en ook Mikautadze vertrok op huurbasis met een optie tot koop naar zijn oude club FC Metz. Niet alleen de Georgiër vertrekt mogelijk uit Amsterdam, maar nu zou ook Forbs wel eens de deur achter zich dicht kunen trekken.

"Ik denk dat er nog wel wat spelers vertrekken", klinkt het in de Pak Schaal Podcast, de Ajax-podcast van VI. De naam van Forbs wordt vervolgens genoemd. "Er is wel wat beweging. Rondom Forbs en een andere speler is er wat beweging. Maar dat is ook afhankelijk van de jongens zelf. Tegelijkertijd is deze selectie ook niet zo breed”, klinkt het

De twaalf aankopen die de inmiddels vertrokken Sven Mislintat afgelopen zomer deed kunnen niet allemaal vertrekken. Dat komt omdat sommige spelers dit seizoen al officiële wedstrijden hebben gespeeld voor twee verschillende clubs. Voor Forbs is dit niet het geval en dus ligt het spel rondom hem open. De Portugees kwam destijds over van de beloften van Manchester City.