Nieuws

Keert Tom Lockyer terug bij Luton Town na zijn hartstilstand op het veld?

Keert Tom Lockyer terug bij Luton Town na zijn hartstilstand op het veld?

31-12-2023 18:00 Laatste update: 30 januari - 22:25

Tom Lockyer zakte op 16 december in elkaar tijdens het duel tussen Luton Town en Bournemouth. Gelukkig overleefde de voetballer de hartstilstand die hem trof, maar gaat de 29-jarige speler binnenkort weer aan de slag bij de promovendus? VoetbalNieuws zocht het uit. 

Iedereen hield op 16 december de adem in toen Lockyer na 60 minuten naar de grond ging. De centrumverdediger had eerder al hartproblemen en ook nu bleek een hartstilstand de oorzaak. Het is nu de vraag of Lockyer weer terugkeert bij de Premier League-club. 

'Ik zal doen wat ik kan om de club te helpen', laat Lockyer op sociale media weten. 'In welke hoedanigheid moet nog worden besloten, ik heb in het nieuwe jaar een afspraak met mijn specialisten. Dat het zo goed met me gaat, is te danken aan de heldhaftige acties van de spelers, de stafleden, de dokters en de verplegers. Ik ben dankbaar dat dit me overkomen is toen ik omringd werd door deze helden. Zij hebben mijn leven gered.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tom Lockyer (@tomlockyer)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!