Transfernieuws

Antwerp maakt volgende deal bekend: 'Bayern-juweel' kiest voor Belgisch avontuur

Antwerp maakt volgende deal bekend: 'Bayern-juweel' kiest voor Belgisch avontuur

28-06-2022 18:48

Royal Antwerp heeft Christopher Scott officieel overgenomen van Bayern München. De twintigjarige Duits-Ghanese middenvelder kon bijtekenen in Beieren, maar kiest voor een avontuur in België. Scott tekent een vierjarig contract bij Antwerp. 

Dat maakt de club via de officiële kanalen bekend. De twintigjarige Scott maakte een goede indruk bij het tweede elftal van Bayern. De aanvallende middenvelder speelde het afgelopen seizoen 24 wedstrijden, waarin hij zeven keer scoorde en zes assists gaf. Scott had de kans om bij te tekenen bij München, maar kiest dus toch voor een avontuur in België. 

Het ambitieuze Antwerp heeft daarmee nóg een speler van formaat binnen. Eerder deze maand kwam Vincent Janssen al over van het Mexicaanse Monterrey. Met trainer Mark van Bommel en technisch directeur Marc Overmars is er een grote Nederlandse enclave aanwezig bij de club. De Belgische club haalde ook Anthony Valencia op bij Independiente uit Ecuador. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!