Transfernieuws

Twente hoopt op Brenet ondanks interesse PSV en Feyenoord: Een goede aanbieding

Twente hoopt op Brenet ondanks interesse PSV en Feyenoord: "Een goede aanbieding"

19-06-2022 15:27 Laatste update: 16:07

FC Twente heeft goede hoop dat Joshua Brenet ook komend seizoen in de Grolsch Veste te zien zal zijn. De rechtsback kan rekenen op nadrukkelijke belangstelling van PSV en Feyenoord, maar kan ook bijtekenen bij Twente.

"Ze hebben al vaker uitgesproken dat ze me graag willen behouden", liet Brenet eerder deze week weten in een interview met VoetbalPrimeur. "Ik ben weer de speler geworden die ik eigenlijk was, kun je zeggen. Natuurlijk is FC Twente gewoon een optie, anders zou ik ook niet hier zijn aangesloten."

Technisch directeur Jan Streuer laat voor de camera van 1Twente weten dat Twente een Brenet een goede aanbieding heeft gedaan. "Hij weet wat hij kan verdienen, wij vinden het een goede aanbieding, voor onze begrippen. Hij kan bij PSV meer verdienen dan bij ons", aldus Streuer. "Voor hem is het belangrijk dat hij gaat spelen. Hij wil in aanmerking komen voor het Nederlands elftal, dan moet je spelen. Het is moeilijk om te zeggen wat het gaat worden."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!