Nieuws

Wild gerucht: AS Roma hoopt te stunten met komst van Cristiano Ronaldo

Wild gerucht: AS Roma hoopt te stunten met komst van Cristiano Ronaldo

17-06-2022 15:59 Laatste update: 16:09
2

AS Roma hoopt te stunten met de komst van Cristiano Ronaldo. De Portugese doelpuntenmachine ziet geen rol voor zichzelf weggelegd bij het nieuwe Manchester United van Erik ten Hag, meldt La Repubblica.

De Italiaanse krant schrijft dat zaakwaarnemer Jorge Mendes al op zoek is naar een nieuwe bestemming voor Ronaldo, die de speelwijze van Ten Hag niet ziet zitten. Bij Roma zou de aanvaller herenigd worden met oude bekende José Mourinho, waarmee hij grote successen boekte in zijn Real Madrid-tijd. Het grootste struikelblok voor Roma zou logischerwijs het salaris zijn. Ook oude liefde Sporting Portugal wordt genoemd als mogelijke nieuwe bestemming.

In eerdere interviews leken zowel Ronaldo als Ten Hag juist uit te kijken naar een samenwerking. "Ik weet dat hij het geweldig gedaan heeft bij Ajax en dat hij een ervaren coach is. Maar we moeten hem ook tijd geven. Hij moet de veranderingen door kunnen voeren die hij wil. Hopelijk hebben we succes. Ik wens hem het beste en laten we erin geloven dat we volgend jaar prijzen gaan winnen", vertelde de Portugees destijds.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!