Transfernieuws

'Janssen wordt absolute grootverdiener bij Antwerp: duizelingwekkend salaris'

'Janssen wordt absolute grootverdiener bij Antwerp: duizelingwekkend salaris'

17-06-2022 09:48

De aanstaande overgang van Vincent Janssen van het Mexicaanse Monterrey naar Royal Antwerp FC bevindt zich in de afrondende fase. De Nederlandse spits heeft in de onderhandelingen met technisch directeur Marc Overmars bedongen maar liefst 2,5 miljoen euro op jaarbasis te gaan verdienen.

'The sky is the limit', schrijft Het Laatste Nieuws die het nieuws rondom het salaris van Janssen brengt. Volgens het dagblad is de international maar korte tijd de grootverdiener in de Antwerpse selectie, omdat ook de komst van Toby Alderweireld binnenkort wordt verwacht. De Rode Duivel gaat naar verluidt hetzelfde bedrag per jaar ontvangen bij The Great Old.

HLN weet dat de transfer van Janssen vrijdag nog afgerond wordt. De aanvaller zet een krabbel onder een overeenkomst die hem tot 2026 aan de ambitieuze subtopper bindt. Qua salaris gaat hij er dan ook niets op achteruit: bij Monterrey verdient hij hetzelfde bedrag. 'RAFC gaat all-in op wat in hun ogen een garantie op succes moet zijn', aldus de krant.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!