Dat zie je maar zelden: Rangers FC geeft doelpunt 'cadeau' na oneerlijk spel

12 februari - 23:55 Laatste update: 13 februari - 00:04
1

Een bijzonder moment uit de Schotse bekercompetitie zondagmiddag. Tijdens de wedstrijd tussen Rangers FC en Partick Thistle gaat er een speler van de thuisploeg naar de grond, waardoor de bal wordt uitgeschoten. Het rustig teruggeven van de bal is dan meestal een logisch vervolg. Maar als ze dat willen doen, besluit Malik Tillman vol druk te zetten, de bal te onderscheppen en te scoren.

Het leidt tot grote begrijpelijke woede bij de bezoekers, al zou het volgens de regels gewoon mogen. De Rangers zijn echter de beroerdste niet en besluiten om als goedmakertje een doelpunt 'cadeau' te geven aan Partick Thistle. Scott Tiffoney mocht zodoende gratis aantekenen voor de gelijkmaker. Het mocht echter niet baten. Vijf minuten voor tijd maakte James Sands de winnende voor de Rangers, die zodoende verder bekeren.

Het doet ons in ieder geval terugdenken aan dit vergelijkbare moment uit het KNVB bekerseizoen 2005/2006. Toen schoot Jan Vertonghen de bal 'per ongeluk' in het doel, waardoor Jong Ajax ook besloot een doelpunt terug te geven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie