Nieuws

Utrecht beloont O18-talent met contractverlenging en overstap naar Jong Utrecht

Utrecht beloont O18-talent met contractverlenging en overstap naar Jong Utrecht

25-05-2022 15:35

FC Utrecht heeft het contract van Dion Versluis vernieuwd. De negentienjarige spits verlaat het O18-elftal en mag zich komend seizoen melden bij Jong FC Utrecht, dat in de Keuken Kampioen Divisie speelt. 

Versluis kwam in 2019 over van FC Dordrecht en speelde in de O17- en O18-elftallen in de Domstad. De spits heeft een contract getekend tot 2023, met de optie om nog een jaar te verlengen. De tiener mag zich binnenkort in de Keuken Kampioen Divisie melden en is trots op de verlenging. 

"Het voelt top en ik ben er heel blij mee", laat Versluis weten op de clubwebsite. "Mijn absolute doel is om in eerste instantie fit te blijven en als dat lukt hoop ik in het komende seizoen een basisplaats bij Jong FC Utrecht af te dwingen." Jong FC Utrecht eindigde het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie als nummer achttien en bleef Telstar en Helmond Sport voor. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!