Nieuws

'De Telegraaf: Italiaanse topclub aast op Wijndal, Ajax zet tandje bij'

'De Telegraaf: Italiaanse topclub aast op Wijndal, Ajax zet tandje bij'

23-05-2022 21:19

Ajax moet alle zeilen bij gaan zetten om Owen Wijndal naar Amsterdam te halen. De linksback van AZ zou dolgraag naar de Eredivisiekampioen willen vertrekken, maar inmiddels is er concrete interesse vanuit Italië.

"Het is een Italiaanse topclub die hem heel graag wil en het is niet Juventus", aldus De Telegraaf-journalist Mike Verweij in de Kick-Off Voetbalpodcast. Ajax liet lang na écht actie te ondernemen inzake de komst van Wijndal, maar lijkt nu actie te ondernemen. "Maar Ajax is wakker geschrokken. Het is een publiek geheim dat Alfred Schreuder Wijndal heel graag wil toevoegen aan zijn selectie. Ik denk dat Ajax eindelijk tot actie overgaat."

"Het is nu de tijd voor Ajax om door te pakken, anders zit hij in het vliegtuig naar Italië", beweert Verweij. Volgens de Ajax-watcher zou Ajax naast Wijndal druk bezig zijn met de komst van nóg twee spelers. "Ajax maakt nu werk van Bergwijn, Brobbey en Wijndal. Dat zijn de voornaamste prioriteiten op dit moment. Uiteindelijk zullen er ook wel andere namen op het lijstje komen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!