Nieuws

Senesi: 'Heb contact gehad met Mancini, hij heeft me ingelicht over zijn plannen'

Senesi: 'Heb contact gehad met Mancini, hij heeft me ingelicht over zijn plannen'

19-05-2022 11:34

Marcos Senesie wil uitkomen voor de nationale ploeg van Argentinië. De verdediger van Feyenoord is ook benaderd door regerend Europees kampioen Italië, maar daar heeft hij vriendelijk voor bedankt.

Senesi werd onlangs opgeroepen door Argentinië voor de komende interlandperiode. De 25-jarige verdediger heeft ook Italiaanse roots, waardoor een interlandcarrière bij de Italiaanse ploeg niet uitgesloten was. "Het Italië-verhaal klopt", zegt hij vanuit het trainingskamp van Feyenoord in Portugal tegenover de Argentijnse krant Olé. "Ik heb contact gehad met Roberto Mancini, hij heeft me ingelicht over zijn project. Maar ik heb ook met de Argentijnse stafleden gesproken. Mijn beslissing is duidelijk, ik wil graag voor mijn land uitkomen."

De Feyenoord-verdediger voelt zich vereerd dat Mancini hem benaderde. "Twee nationale teams die in mij geïnteresseerd zijn, dat maakt me dolgelukkig. Het betekent dat ik mijn werk goed doe", vervolgt Senesi. "Toen ik gebeld werd, heb ik er serieus naar geluisterd met mijn familie. Maar ik droom er van kinds af aan al van om voor Argentinië te spelen."

Argentinië speelt in de komende interlandperiode uitgerekent tegen Italië, de regerend Europees kampioen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!