Nieuws

Kerkhofjes met opvallende suggestie: 'Speelt niet bij PSG, probeer hem te huren'

Kerkhofjes met opvallende suggestie: 'Speelt niet bij PSG, probeer hem te huren'

16-05-2022 14:20 Laatste update: 14:22

PSV moet proberen om Georginio Wijndalum van Paris Saint Germain te huren, zo stellen René en Willy van der Kerkhof in hun podcast van Omroep Brabant. PSV komt het komende seizoen middenvelders te kort en de oud-PSV'er komt niet aan de bak op het Parc des Princes. 

René verwacht dat er in Eindhoven afscheid wordt genomen van Ibrahim Sangaré en Mario Götze. Een extra middenvelder zou niet misstaan bij PSV, denkt de oud-speler. "PSV heeft echt een middenvelder nodig, dus ze moeten proberen om Wijnaldum te huren. Hij wil naar het WK, maar speelt niet bij PSG en is zelfs gepasseerd door Oranje. Dan denk ik: probeer hem los te weken."

Willy ziet de suggestie van René wel zitten, maar denkt dat de leegloop in Eindhoven wel mee zal vallen. "Ik hoop ook op de komst van Wijnaldum, dat zou een aanwinst zijn. Ik heb de laatste weken ook Zian Flemming van Fortuna Sittard gevolgd. Geen verkeerde, kan ik zeggen. Bij PSV of een andere topclub zal hij zich nog veel sneller ontwikkelen", sluit Willy af. Wijnaldum speelde tussen 2011 en 2015 al bij PSV en vertrok naar Newcastle United. Na een lange periode bij Liverpool FC belandde de Nederlander bij PSG. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!