'Veel belangstelling voor Antony en Haller, ook Taylor kan transfer maken'

'Veel belangstelling voor Antony en Haller, ook Taylor kan transfer maken'

13 mei - 19:35 Laatste update: 22:44
Eredivisie 1 Reacties

Naast Antony en Sébastien Haller kan ook Kenneth Taylor rekenen op veel buitenlandse interesse, meldt clubwatcher Mike Verweij. De jonge middenvelder heeft nog geen basisplaats bij de Amsterdammers, maar staat er goed op in het buitenland.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf vertelt Verweij dat er erg veel interesse is in Antony. "Daar is echt verbazingwekkend veel belangstelling voor. Paris Saint-Germain schijnt ook interesse te hebben, maar er zijn wel meer clubs die hem willen hebben. Je moet nu wel de beslissing nemen: verkopen we hem voor zestig miljoen of meer, of wachten we op het WK? Brazilië heeft geweldige papieren om wereldkampioen te worden. Dan is hij misschien wel honderd miljoen waard. Maar ik denk dat ze nu het geld willen hebben."

Ook Haller lijkt te vertrekken bij Ajax. De spits maakte vooral in de Champions League een ijzersterke indruk. "Je raadt het niet, maar in Duitsland is er een strijd om de handtekening van Sébastien Haller. Na het vertrek van Haaland en de mededeling dat Lewandowski mogelijk naar FC Barcelona gaat, willen Dortmund en Bayern Haller hebben. Wat ze gaan bieden is de grote vraag. Ajax zal veel meer willen hebben dan het aankoopbedrag van 22,5 miljoen euro."

Het meest opvallende nieuwtje van Verweij gaat over Taylor. De middenvelder lijkt de ideale opvolger te zijn van Ryan Gravenberch, maar kan ook vertrekken uit Amsterdam. "Voor Taylor is ook heel veel belangstelling. Hij ligt 'maar' tot 2024 vast, met een heel matig contractje. Met Taylor moet heel snel gepraat worden, anders is hij weg."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie