Nieuws

Gakpo en Dessers maken grote indruk: 'Denk wel dat hij een transfer gaat maken'

Gakpo en Dessers maken grote indruk: 'Denk wel dat hij een transfer gaat maken'

09-05-2022 10:13

Zowel Cyriel Dessers als Cody Gakpo hebben indruk gemaakt op Danny Koevermans. Namens De Telegraaf stelt de ex-international zijn Elftal van de Week samen, waarin plekken zijn gereserveerd voor de aanvallers van respectievelijk Feyenoord en PSV.

De PSV-aanvoerder was de grote uitblinker aan de Brabantse zijde en luisterde zijn sterke spel op met twee treffers voor rust. "Cody Gakpo is in de Eredivisie buitencategorie", zegt Koevermans tegen De Telegraaf. "Het zou voor PSV mooi zijn als hij nog een jaartje blijft, maar ik denk wel dat hij een transfer gaat maken. Gaat hij naar Engeland, dan zet ik met alle plezier de tv voor hem aan."

Koevermans ziet Dessers 'doen wat hij moet doen'. "Hij was weer een aantal keer heel gevaarlijk en legde er in minuut 86 en 96 weer twee binnen", vervolgt de oud-aanvaller van onder meer PSV en AZ. "Hij doet wat 'ie moet doen, waar een spits op beoordeeld wordt. Dat het geen penalty waard was is iets anders, maar hem zo koel binnenschieten op dat moment: geweldig gedaan opnieuw."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!