Nieuws

Duel Feyenoord heus kijkcijferkanon: miljoenen mensen zien de Rotterdammers pieken

Duel Feyenoord heus kijkcijferkanon: miljoenen mensen zien de Rotterdammers pieken

06-05-2022 13:04
1

Olympique Marseille-Feyenoord werd donderdagavond ontzettend goed bekeken. Maar liefst 3,5 miljoen mensen zagen de Rotterdammers de finale van de Conference League bereiken.

De cijfers van Stichting KijkOnderzoek laten zien dat het duel van de ploeg van Arne Slot het best bekeken programma was van donderdag. Uit de cijfers blijkt dat Feyenoord gemiddeld twee miljoen kijkers trok. In totaal hebben er dus 3,5 miljoen mensen naar de halve finale gekeken. Daarmee komen de Rotterdammers niet in de buurt van de best bekeken tv-uitzending ooit. Dat was namelijk met ongeveer negen miljoen kijkers de wedstrijd tussen Nederland en Argentinië op het WK in 2014.

Feyenoord werd donderdagavond meer bekeken dan het NOS Journaal en de speciale Bevrijdingsdag-uitzending. Het is niet onwaarschijnlijk dat de finale een nog groter aantal kijkers zal trekken. Op 25 mei 21.00 uur staat de finale van de Conference League op het programma tegen AS Roma in Tirana.

Wie vond jij de absolute smaakmaker bij Feyenoord? Laat het weten in de reacties

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!