Nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: reserverol Dessers, Sinisterra vanaf het begin

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: reserverol Dessers, Sinisterra vanaf het begin

21-10-2021 07:38 Laatste update: 08:47

Luis Sinisterra keert terug in de basis van Feyenoord tegen Union Berlin. De Colombiaan miste de Eredivisie-wedstrijd tegen RKC Waalwijk wegens het laat terugkeren van zijn interlandperiode, maar krijgt in de Conference League de voorkeur boven Cyriel Dessers, weet het Algemeen Dagblad. 

Doordat Sinisterra donderdagavond met Colombia nog speelde tegen Ecuador, redde hij het niet om tijdig aan te sluiten voor het duel met de Waalwijkers. Bryan Linssen begon daarom noodgedwongen vanaf links, maar hij zal op zijn meer vertrouwde plek in de spits terugkeren. Sinisterra start zoals gebruikelijk op links en Alireza Jahanbakhsh begint op de rechterflank, weet het AD.

Verder houdt Arne Slot alles bij het oude. Zo blijft de achterhoede - met Marcus Pedersen in plaats van Lutsharel Geertruida - intact en zal ook het middenveld zoals meestal dit seizoen bestaan uit Orkun Kökcü, Jens Toornstra en Guus Til. Feyenoord speelt donderdagavond om 21:00 in De Kuip tegen Union Berlin. De Rotterdammers zijn met vier punten koploper in hun groep.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Kökcü, Til; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!