Nieuws

Onderhandelingen Tissoudali stukgelopen: 'Een heel flauw voorstel van Gent'

Onderhandelingen Tissoudali stukgelopen: 'Een heel flauw voorstel van Gent'

26-04-2022 22:12

Tarik Tissoudali speelt volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk niet meer voor KAA Gent. De onderhandelingen tussen de zaakwaarnemer van 29-jarige aanvaller en de Belgische club zijn stukgelopen.

Tissoudali staat in de belangstelling van Valencia, andere Spaanse clubs én verschillende Engelse clubs. "Ik wil best aangeven hoe die onderhandelingen gestrand zijn", zegt zaakwaarnemer Menno Groenveld van Pure Sportsmanagement in gesprek met Het Nieuwsblad. "Kijk, Tarik heeft dit seizoen 25 doelpunten gemaakt en veel goeie wedstrijden gespeeld. Aangezien hij heel ambitieus is, moet hij eigenlijk de stap hogerop zetten en zichzelf daar weer testen."

Het aanbod wat Gent gedaan zou hebben is volgens de zaakwaarnemer van de Amsterdammer te laag. "In maart zijn die besprekingen begonnen met een heel flauw voorstel. Amper 20 procent meer dan wat hij nu verdient. We hebben nadien wel contact gehouden, maar vorige week kwam er een finaal voorstel, waarbij hij zo’n 25 procent meer zou krijgen. En daarmee komt hij bijlange na nog niet bij de toppers van Gent terecht. Hij blijft ermee in de middenmoot of misschien zelfs ónder de middenmoot."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!