Nieuws

Ronaldo weer inzetbaar in belangrijk duel met Arsenal na familietragedie

Ronaldo weer inzetbaar in belangrijk duel met Arsenal na familietragedie

22-04-2022 23:00 Laatste update: 23:01

Cristiano Ronaldo is zaterdag inzetbaar voor de belangrijke derby tussen Arsenal FC en Manchester United. De Portugese vedette was afwezig bij het verloren duel met Liverpool FC (4-0), nadat op maandag het nieuws wereldkundig werd dat hij zijn pasgeboren zoontje was verloren. 

In het duel met Liverpool werd de afwezige Ronaldo nog een hart onder de riem gestoken door een groot applaus van het publiek in de zevende minuut. Het prachtige gebaar kon op waardering rekenen van Ronaldo, die op sociale media zijn dank uitte. Zowel Manchester United als Arsenal zijn nog volop in de strijd om de vierde plek in de Premier League, die Champions League-voetbal garandeert. 

Naast Ronaldo zijn Raphael Varane en Scott McTominay ook weer inzetbaar voor het belangrijke duel. Arsenal staat momenteel vijfde en staat drie punten voor op The Red DevilsThe Gunners hebben ook een wedstrijd minder gespeeld en staan er dus beter voor dan de ploeg uit Manchester. Nummer vier Tottenham heeft net als Arsenal 57 punten, maar geniet een beter doelsaldo. Arsenal en United trappen om 13.30 uur af in het Emirates Stadium. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!