Nieuws

Ten Hag teleurgesteld na bekerfinale: 'We speelden tegen meer dan elf spelers'

Ten Hag teleurgesteld na bekerfinale: 'We speelden tegen meer dan elf spelers'

18-04-2022 11:56 Laatste update: 11:56

Erik ten Hag is teleurgesteld na de verloren bekerfinale tegen PSV. De Ajax-trainer stelt dat zijn elftal pech had en tegen meer dan elf spelers speelde.

Ajax was in de eerste helft de betere ploeg, maar verzuimde de voorsprong uit te breiden. De Amsterdammers zagen twee goals afgekeurd worden door de VAR en wisten de achterstand in de tweede helft niet meer om te buigen. "In topvoetbal zijn er soms machten en krachten die je niet kunt beschrijven, je komt er niet achter", vertelt Ten Hag op de persconferentie.

"Vandaag zat alles tegen ons, maar dan ook alles. We speelden tegen meer dan elf spelers. Nee, dan heb ik het niet over de arbitrage. We hebben karakter getoond en hadden deze wedstrijd niet mogen verliezen, maar het gebeurde wel."

Aanvoerder Dusan Tadic is ook verbijsterd over het verloop van de finale, maar richt zijn blik alweer op de Eredivisie. "Het had geholpen als we de prijs zouden winnen. Er zijn veel geruchten over onze spelers, maar dat is normaal. We moeten daarmee om zien te gaan en nu opstaan, laten zien dat we grote jongens zijn. Het zijn nog vijf wedstrijden, de belangrijkste prijs moeten we pakken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!