Nieuws

'Ik hoop dat Ihattaren ons kan helpen, hij is creatief, slim en traint goed'

'Ik hoop dat Ihattaren ons kan helpen, hij is creatief, slim en traint goed'

18-04-2022 11:27 Laatste update: 11:49

Dusan Tadic is blij met Mohamed Ihattaren. De aanvoerder van Ajax vertelt dat de creatieve linkspoot hard werkt. Tadic hoopt dat zijn collega in het restant van het seizoen van waarde kan zijn voor de Amsterdammers.

"Wij weten dat hij grote kwaliteiten heeft en een geweldige speler is", begint Tadic tegenover Voetbal International. "Hij traint goed en ik hoop dat hij ons kan helpen in de laatste vijf wedstrijden. Ieder mens kan zien welke kwaliteiten hij heeft", gaat Tadic verder. "Hij is creatief, slim en heeft een geweldige linkerpoot."

De captain erkent na de verloren bekerfinale tegen PSV dat hij de laatste weken niet altijd goed presteert. Toch lijkt de Serviër zich niet al te druk te maken. "Het kan altijd beter. Soms was het goed, soms niet. Maar daar gaat het niet om. Ajax moet winnen. En dat is vandaag (zondag, red.) niet gebeurd."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!