Nieuws

Terugkeer Bas Dost bij FC Emmen niet uitgesloten: 'Moet in het plaatje passen'

Terugkeer Bas Dost bij FC Emmen niet uitgesloten: 'Moet in het plaatje passen'

15-04-2022 14:18 Laatste update: 14:28

Bij FC Emmen dromen ze hardop van een rentree van Bas Dost. Ronald Lubbers, voorzitter van de club, sluit niet uit dat de spits terugkeert in Drenthe.

"Hij moet in het plaatje passen. Het ligt eraan hoe het nu verder gaat. Het is logisch dat er meer belangstelling voor hem is", vertelt Lubbers voor de camera van RTV Drenthe. "Het is nog veel te prematuur om er überhaupt iets over te zeggen. Wij houden niet zo van die poppenkast en dat heeft Bas ook wel een beetje. Misschien kan hij wel naar een club die vijf keer groter is. We moeten het afwachten. Je kunt niet zeggen dat het onmogelijk is, maar ook niet dat het mogelijk is. Het is te prematuur. Welk gevoel hij mij geeft? Dat hij ons niet afstreept, maar nogmaals: het is veel te prematuur."

Dost is momenteel actief bij Club Brugge, maar is daar na een sterke beginperiode redelijk uit beeld verdwenen. De spits moet het onder trainer Alfred Schreuder vooral hebben van invalbeurten. Dost komt uit de jeugdopleiding van Emmen, maar vertrok daar al snel. Hij kwam uit voor Heracles Almelo, sc Heerenveen, VfL Wolfsburg, Sporting Portugal en Eintracht Frankfurt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!